Mobiel Plus - Maak van de bondsapp een echte clubapp!

Op deze pagina vertellen we je alles over Mobiel Plus. De oplossing waarmee je van de bondsapp een echte clubapp maakt! Zo zorg je ervoor dat alle informatie over de club op één plek is te vinden. We zetten allereerst op een rijtje wat jouw vereniging in de bondsapp kan delen voor alle leden en fans:

Maar hoe zorg je er nu voor dat bovenstaande allemaal in de bondsapp te zien is? De basis begint, zoals altijd bij Sportlink, in Sportlink Club. Daar maak je verenigingstaken aan, maak je een trainingsschema en bepaal je welke vrijwilligerstaken op de club gedaan moeten worden. Ook registreer je in Sportlink Club alle clubsponsors. En zodra je in Sportlink Club alles goed hebt geregeld, wordt het automatisch in de bondsapp getoond! Voor andere onderwerpen, zoals het maken en delen van een nieuwsbericht, hoef je Sportlink Club niet in. Dit regel je vanuit de app.

Voor iedere mogelijkheid in Mobiel Plus hebben we een specifieke handleiding. Je kunt hierboven in het rijtje op ieder onderwerp klikken. Vervolgens kom je bij de uitleg in de vorm van een video of een uitgeschreven handleiding.

Wil je liever uitleg via één van onze webinars? 

Ook dat kan! Meld je hier aan!

Heel veel plezier met Mobiel Plus!

Team Sportlink