Het zoekscherm diploma's en passen

In het zoekscherm Diploma's en Passen kunt u opzoeken welke diploma's en passen (zoals spelerspassen of spelerskaarten) bepaalde personen binnen uw vereniging hebben.

In uw zoekopdracht kunt u specifiek onderscheid maken tussen personen met Bondsdiploma's, Verenigingsdiploma's of Passen . Hier volgt een voorbeeld van een zoekopdracht naar personen met diploma's en passen.

Voorbeeld

U wilt graag weten bij welke verenigingsleden hun sportpas verloopt voor 31-12-2013.

Om de juiste zoekresultaten te krijgen doet u het volgende:

1. Selecteer Sportpas bij Pastype in het veld Passen

2. Selecteer Verlopen bij Passtatus in het veld Passen

3. Vul in het veld Overige zoekcriteria bij Einddatum t/m in 31-12-2013

4. Klik op

Zoekresultaten verwerken

Rechts onder in het scherm worden een aantal iconen getoond. Deze iconen geven de mogelijkheden aan voor het verwerken van gegevens uit de zoekresultaten of bieden u de mogelijkheid om een actie uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld het versturen van een e-mail naar de personen uit het zoekresultaat.

De mogelijkheden lichten we hieronder toe.

Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe u gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen uitprinten. De lijst wordt in  PDF geopend zodat u deze kunt uitprinten.
Zoekresultaten exporteren naar een willekeurig programma, bijvoorbeeld Word.
Zoekresultaten direct naar Excel exporteren.