Overzichten opvragen

Voor zwemverenigingen is het mogelijk om in Sportlink Club een overzicht te maken van het ledenverloop binnen de vereniging. Hiermee kun je in kaart brengen of er binnen een bepaalde periode een groot of klein verloop is.

Naast het ledenverloop is het ook mogelijk om een ledentelling in kaart te brengen in een bepaalde periode. Met de ledentelling kun je zelf controleren over welke leden de vereniging contributieafdracht aan de KNZB verschuldigd is.

Ook is in Sportlink Club inzichtelijk bij welke leden de waterpolokaart verloopt op een bepaalde datum.

Hieronder lees je stap voor stap hoe je deze overzichten in Sportlink Club opmaakt.

Overzicht ledenverloop

Om een overzicht te krijgen van het ledenverloop van jouw vereniging neem je de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledenverloop

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan je het ledenverloop in kaart wilt brengen.

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledenverloop verschijnt:

Overzicht ledentelling

Voor een overzicht van de ledentelling neem je de volgende stappen:

1. Ga naar Personen

2. Ga naar Overzicht Ledentelling

Het volgende scherm verschijnt:

Stel hier de periode in waarvan je het ledenverloop in kaart wilt brengen:

3. Vul de Datum v/a in

4. Vul de Datum t/m in

5. Klik op

Het overzicht Ledentelling verschijnt:

Overzicht te verlengen waterpolokaarten

Je kunt in Sportlink Club inzien bij welke leden de waterpolokaarten verlopen voor bijvoorbeeld het einde van het seizoen. Neem de volgende stappen om in te zien bij welke leden de waterpolokaart (bijvoorbeeld) verloopt voor 31 augustus 2013.

1. Ga naar het Zoekscherm Diploma's, Passen & Diploma's

2. Selecteer Waterpolokaart bij Pastype

3. Selecteer Aan te vragen bij Passtatus

4. Vul Einddatum t/m in

Alle waterpolokaarten die voor de ingevoerde einddatum verlopen, verschijnen in het overzicht zoals hieronder in de afbeelding.

Tip:

Je kunt ook een overzicht opvragen van alle leden waarvan de waterpolokaart is uitgegeven. Neem hiervoor dezelfde stappen als hierboven beschreven. Bij stap 3 selecteer je echter de status Uitgegeven.

Resultaten verwerken

Ledenverloop en Ledentelling

Wat kun je in Sportlink Club doen met de gevonden personen in het Overzicht Ledenverloop en het Overzicht Ledentelling? Hieronder lees je wat je met de gevonden gevonden gegevens kunt doen.

Zoekresultaten exporteren naar een CSV-bestand.
Zoekresultaten direct exporteren naar een spreadsheet-programma, bijvoorbeeld MS Excel.
Kolommen in zoekresultaat aanpassen.

Te verlengen waterpolokaarten

Met het Overzicht te verlengen waterpolokaarten heb je ook een aantal mogelijkheden tot het verwerken van de zoekresultaten. Deze mogelijkheden zie je hieronder.

Kolommen in zoekresultaat aanpassen.
Personen een e-mail sturen vanuit Sportlink Club. Lees op de pagina E-mails versturen vanuit Sportlink Club hoe je gevonden personen kunt e-mailen.
Lijst met gevonden personen afdrukken. De lijst wordt in PDF geopend zodat je deze kunt afdrukken.
Zoekresultaten exporteren naar een CSV-bestand.
Zoekresultaten direct exporteren naar een spreadsheet-programma, bijvoorbeeld MS Excel.