Wanneer de sponsorcommissie een sponsor gevonden heeft om extra aandacht te geven op bijvoorbeeld jullie website, in de Voetbal.nl app of op de tv in de kantine kun je deze toevoegen in de beheeromgeving van Club.Ads. Nadat je bent ingelogd kun je op de pagina Mijn sponsoruitingen in het dashboard het beheer van de advertenties van sponsors voor jouw club doen.

In het dashboard zie je in één oogopslag alle advertenties van jouw club en voeg je nieuwe advertenties toe. Uiteraard is het ook mogelijk om een sponsoruitingen te bewerken of stop te zetten.

1. Log in op het dashboard (http://dashboard.sportsads.nl) met de gegevens die je ontvangen hebt

2. Ga naar Mijn sponsoruitingen

We maken onderscheid tussen de sponsoruitingen in de Voetbal.nl app en de sponsoruitingen op de website en de tv schermen.

Hoe krijg ik de sponsorlogo's in de voetbal.nl app?

Om het logo van je sponsor in de app te kunnen tonen moet je de volgende stappen nemen:

1. Ga naar Mijn Sponsoruitingen

2. Klik op Bewerken

Je gaat eerst een sponsorgroep aanmaken. Deze omschrijvingen worden in de Voetbal.nl app getoond bij de vereniging gegevens.

3. Klik op Sponsorgroep toevoegen

4. Vul de omschrijving van je sponsorgroep in. Bijvoorbeeld Hoofdsponsor, Balsponsor, Shirtsponsor.

5. En sla de sponsorgroep op

Vervolgens ga je de sponsor toevoegen om hem daadwerkelijk in de app te kunnen tonen.

6. Klik op Sponsor toevoegen

7. En vul de naam van de sponsor in

8. Kies de sponsorgroep

9. En voeg het logo van de sponsor toe

10. Sla vervolgens de gegevens op

Het logo wordt nu in de Voetbal.nl app getoond.

Hoe voeg ik een nieuwe sponsor voor op de website of de t.v. schermen toe?

Het toevoegen van een nieuwe advertentie is zeer eenvoudig. Neem hiervoor onderstaande stappen:

3. Klik op Voeg toe

4. Selecteer of je een hoofdsponsor of een overige sponsor wil toevoegen

5. Selecteer het product waar je de sponsor wilt tonen

6. En klik op Voeg toe

Vul tot slot de aanvullende informatie in

6. En kies of je de advertentie direct wilt publiceren of eerst als concept wilt opslaan

Info: Wil je één sponsoruiting op de schermen in de kantine, op je website én via de app tonen? Voeg dan meerdere keren dezelfde advertentie toe en selecteer per keer het product waar de advertentie getoond moet worden.