In het dashboard van Club.Ads beheer je de sponsor uitingen en kan je het logo van de hoofdsponsor of overige sponsoren toevoegen. Zodra je een logo hebt toegevoegd in club.Ads kan je deze toevoegen als fragment in de afspeellijst op Club.TV.

Neem hiervoor de volgende stappen in het dashboard van club.tv

Sponsor toevoegen

Hoofdsponsor

1. Ga naar het dashboard van Club.TV (https://beheer.sportlink.tv/

2. Kies Nieuw fragment

3. Vervolgens kies je onder categorie Sportlink Club.TV

4. Kies Sportlink Hoofd Sponsor of Sportlink Overige Sponsoren

5. Klik op Nieuw fragment

6. Volg de stappen door de gegevens in te vullen

7. Voeg het fragment toe aan de afspeellijst (Programmering -> Beheer afspeellijsten)

Overige sponsor

Om een overige sponsor toe te voegen gebruik je de widget Overige sponsoren. De afbeeldingen die je in Club.Ads (sports.ads) bij de overige sponsoren hebt toegevoegd worden in deze widget getoond. Kijk op Club.Ads om alle informatie te lezen over club.ads.