Welkom! 

Leuk en goed dat je aan de slag gaat met Sportlink. En goed dat je ons gevonden hebt. Dit is een belangrijke pagina, sla deze dus op in je favorieten. Via deze pagina geven we enkele links en ingangen om goed aan de slag te gaan met Sportlink. 

Wat is er allemaal beschikbaar? 

Online handleidingen

In ons Support Center staan alle handleidingen. Deze handleidingen staan online en zijn dus altijd en overal te gebruiken. Naast stap voor stap handleidingen vind je hier ook video's met uitleg over het gebruik van Sportlink Club. 

Wij helpen jullie graag dus hebben we ook een Snel aan de slag pagina voor jullie samengesteld. Op deze pagina vind je snel alle linkjes naar de juiste informatie op aan de slag te gaan met Sportlink Club.

Online helpdesksysteem

Via het Online Helpdesksysteem is het 24×7 mogelijk vragen te stellen aan onze Servicedesk. Maak vooral een profiel aan, dan verzamelen we daar alle vragen en antwoorden zodat je altijd nog even terug kunt lezen.

Sportlink Club 

Daar draait het natuurlijk allemaal om. Via onze website www.sportlink.nl kun je Sportlink Club opstarten.

Klik op  en kies jouw sport.

Belangrijk: Neem voordat je daadwerkelijk gaat starten eerste de instructies door. 

Telefonische support

Antwoord niet kunnen vinden in de handleiding? Geen tijd om te wachten op een schriftelijk antwoord? Dan kan bellen natuurlijk ook. Wij helpen je graag verder. 

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 op nummer 003188-7700500.