Er is een nieuwe versie beschikbaar van de KNVB Wedstrijdzaken app. Maak jij, als ouder, gebruik van deze app? Dan ziet het programma er nu een klein beetje anders uit.

Inloggen als kind én als ouder

Heeft de club jouw e-mailadres geregistreerd als hoofd e-mailadres én bij de ouder gegevens bij jouw kind?

Dan ziet het programma in de app er tijdelijk iets anders uit. In het programma zie je nu twee keer dezelfde wedstrijd staan, 1 keer als kind en 1 keer als ouder.

De eerste regel (teamspeler) is de wedstrijd van je kind. De tweede regel (teamspeler (RODIN) is de wedstrijd zoals je hem ziet als ouder. Dit is overigens een tijdelijke situatie en zal binnenkort worden aangepast, zodat je hier maar één keer de wedstrijd zal zien.

Dus wil je aan de slag met het digitaal wedstrijdformulier? Kies dan altijd de wedstrijd van je kind (teamspeler).

De KNVB Wedstrijdzaken app is alleen voor leden van de KNVB. Ben jij wél als ouder geregistreerd, maar zelf geen lid van de KNVB? Dan kan je niet inloggen in de KNVB Wedstrijdzaken app.