Sinds 9 januari 2024 is het alleen nog mogelijk om in Sportlink Club in te loggen met gebruik van een Sportlink account of (voor voetbal) een KNVB account. Inloggen in Sportlink Club gaat nu via jouw persoonlijke e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord, zoals je deze mogelijk ook reeds hebt geregistreerd voor gebruik van de door jouw Bond en Sportlink gemaakte app. Veel makkelijker en ter voorbereiding op de komst van de webversie van Sportlink Club.

Heb je nog geen account voor een (Bondsspecifieke) Sportlink app of maakt jouw vereniging geen gebruik van een (Bondsspecifieke) Sportlink app?

Klik dan hier voor het aanmaken van een account. Volg na het registreren van jouw account de onderstaande instructies. Zo weet je zeker dat je op de juiste wijze in Sportlink Club inlogt, met jouw eigen account.

Inloggen met het Sportlink account of (voor voetbal) het KNVB Account

Je kunt inloggen in Sportlink Club door eerst jouw e-mailadres in te voeren in het veld “E-mailadres” (in kleine letters). Vervolgens moet je jouw wachtwoord invoeren. Dit is het wachtwoord dat je ook gebruikt voor de bondsspecifieke app (Voetbal, KNZB, Korfbal, Handbal, Basketbal, KNBSB, Hockey Belgium app) of het wachtwoord dat je hebt ingesteld bij het registreren van jouw Sportlink / KNVB account via de link eerder in dit bericht.

Zie de voorbeeldschermen hieronder. Het KNKV login scherm dient als voorbeeld voor alle andere activiteiten dan voetbal, waarvoor een Sportlink account van toepassing is.

Weet je jouw wachtwoord niet (meer), dan kan je via de optie "Wachtwoord vergeten" binnen het login scherm of de volgende link een wachtwoordherstel aanvragen > https://club.sportlink.com/login/password-request.

Zodra je het nieuwe wachtwoord hebt ingesteld, kan je deze invoeren en weer inloggen in Sportlink Club.