Via het accommodatiebezetting overzicht heeft u de mogelijkheid om één overzicht te krijgen van de wedstrijden in een bepaald seizoen. Om dit overzicht te openen neemt u de volgende stappen.

Extra informatie voor waterpoloverenigingen

In Sportlink Club staat het seizoen ingesteld van 1 juli t/m 30 juni.

In juni worden standaard de wedstrijden van seizoen 2014-2015 getoond.

Na 30 juni ziet u automatisch de wedstrijden van seizoen 2015-2016.

Neem onderstaande stappen om het seizoen 2015-2016 in te stellen.

1. Ga na menu item wedstrijdzaken

2. Kies accommodatiebezetting

3. En vervolgens voor accommodatiebezetting overzicht

Het volgende scherm verschijnt.

4. Selecteer het gewenste seizoen

5. Selecteer de gewenste accommodatie

6. Vul, indien gewenst, de datumrange in

7. Klik op

Het volgende scherm wordt getoond.

Let op : Ziet u geen gegevens nadat u het seizoen heeft ingesteld? Dan zijn de kolominstellingen van dit overzicht aangepast. Dit kunt u zelf aanpassen. Meer informatie zie Kolommen in zoekresultaat aanpassen