Wil je een lid aanmelden dat al bekend is bij de Atletiekunie? En heb je van deze persoon het lidnummer ontvangen?

Neem dan de volgende stappen om het lid aan te melden:

1. Ga naar

Het volgende scherm verschijnt:

2. Kies Verenigingslid

Het volgende scherm verschijnt:

3. Vul de verplichte velden in.

Voor meer informatie zie Leden en relaties aanmelden

4. Klik op

5. Vul het lidnummer in in het veld Externe code

LET OP!

Het veld Externe code is niet aanpasbaar dus zorg ervoor dat je het lidnummer in één keer correct invoert!

6. Klik op

7. Wijzig vervolgens de lidsoort van het betreffende lid van verenigingslid naar bondslid.

Voor meer informatie zie Lidsoort wijzigen.

Het lidnummer wordt nu naar de Atletiekunie verstuurd. Zodra de Atletiekunie de aanmelding verwerkt heeft verschijnt er een melding in het Notificatie ledenscherm.

Let op:

Verschijnt er een foutcode vanuit de Atletiekunie?

Lees dan hier welke actie je moet ondernemen: Atletiek - Notificaties leden.

Het lid staat nu bij de Atletiekunie en bij u in Sportlink Club als bondslid geregistreerd.