Bent u als gebruiker van Sportlink Club uw wachtwoord kwijt of vergeten?

Volg onderstaande stappen om uw wachtwoord op te vragen:

1. Klik in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten

Het volgende scherm verschijnt.

2. Vul uw Verenigingscode in

3. Vul uw Gebruikersnaam in

4. En klik op

Onderstaande melding wordt getoond zodra het wachtwoord naar uw e-mailadres verstuurd is.

Let op: Om het wachtwoord op te kunnen vragen moet uw e-mailadres geregistreerd zijn in Sportlink Club bij Gebruikersbeheer . De beheerder van Sportlink Club binnen uw vereniging is hiervoor verantwoordelijk. De beheerder kan bij Gebruikersbeheer in het veld E-mailadres het e-mailadres van de betreffende gebruiker registreren.

Als u het wachtwoord probeert op te vragen en uw e-mailadres is niet bekend verschijnt de volgende melding:

Neem contact op met de beheerder van Sportlink Club binnen uw vereniging om uw e-mail adres aan te passen en uw wachtwoord op te vragen. Bent u zelf de beheerder van Sportlink Club binnen uw vereniging maak dan een melding aan in het Online Helpdesksysteem voor het aanvragen van het wachtwoord.