In het tabblad Algemeen kunt u de algemene gegevens van de Bankrelatie inzien. U kunt hier zowel de Organisatiegegevens, Adresgegevens en Contactgegevens van de Bankrelatie invoeren, wijzigen en opslaan. Door middel van een voorbeeld laten wij u stap voor stap zien welke mogelijkheden u heeft op het tabblad Algemeen .

Hiervoor neemt u de volgende stappen:

1. Ga naar Contributie

2. Ga naar Instellingen

3. Ga naar Bankrelaties

Het volgende scherm wordt geopend:

4. Dubbelklik op de bankrelatie welke u wilt openen

Het volgende scherm wordt geopend:

5. Vul de benodigde velden in

6. Klik vervolgens op

De door u ingevoerde algemene gegevens van de bankrelatie zijn nu opgeslagen. Wilt u de bankrelatie verwijderen, klik dan op

Mocht u graag meerdere gegevens van een bankrelatie willen invoeren, wijzigen of opslaan dan kunt u rechts in het oranje kader klikken op de gerelateerde pagina's.