Bij het wijzigen van je account/e-mailadres is het belangrijk de volgende stappen te volgen. De stappen voor het wijzigen wijken af als je reeds eerder gebruik hebt gemaakt van Sportlinked.

Je maakt nog geen gebruik van Sportlinked

1. Neem contact op met je vereniging om je e-mailadres aan te laten passen.

2. Vervolgens kan je jezelf registeren, je account activeren en daarna koppelen aan je relatiecode. Voor meer informatie over registeren klik op Registeren en inloggen . Voor meer informatie over koppelen klik op Koppelen aan gebruiker .

Je maakt reeds gebruik van Sportlinked

Je dient een aantal stappen te doorlopen, omdat je account aan je relatiecode is gekoppeld. Deze koppeling moet je ongedaan maken en daarna kan je jezelf opnieuw koppelen. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk meerdere e-mailadressen aan een relatiecode te koppelen.

Je kunt de volgende stappen volgen:

1. Log in op Sportlinked. Meer informatie lees je op pagina Registeren en inloggen

2. Klik op menu, de optie Instellingen en kies hier voor Mijn gegevens . Indien je vereniging toestaat je gegevens zelf te wijzigen kun je hier je e-mailadres wijzigen. Indien je vereniging niet toe staat je gegevens te wijzigen dient je contact op te nemen met de vereniging om het e-mailadres te wijzigen.

3. Klik, nadat je e-mailadres is gewijzigd, in Sportlinked op menu, de optie Instellingen en kies hier voor Verwijder account. Dit is noodzakelijk omdat je relatiecode wordt gekoppeld aan je account voor Sportlinked. Indien je dit niet doet kun je een koppelconflict krijgen.

4. Vervolgens kan je jezelf opnieuw registeren, het account activeren en daarna koppelen aan je relatiecode. Voor meer informatie over registeren klik op Registeren en inloggen . Voor meer informatie over koppelen klik op Koppelen aan gebruiker .