Als je als bondsofficial staat aangesteld kan je jouw aanstelling via het Official Portaal verwijderen. Dit kan nu ook via de KNVB Wedstrijdzaken app.

Wanneer kan je je afmelden voor een wedstrijd?

• Bij wedstrijden op werkdagen kan je tot en met de werkdag ervoor afmelden.

Voor een wedstrijd op vrijdag mag tot donderdagavond worden afgemeld.

Voor een wedstrijd op maandag mag tot vrijdagavond worden afgemeld.

• Bij wedstrijden op weekenddagen kan je tot en met de donderdag ervoor afmelden.

Voor een wedstrijd op zaterdag of zondag mag tot donderdagavond worden afgemeld.

Hoe meld ik mijzelf af voor een wedstrijd?

1. Ga naar de wedstrijd waarbij je als official bent aangesteld.

2. Je ziet de wedstrijddetails met onderstaand scherm

3. Klik op het rode kruisje rechts van je naam.

4. Kies de reden van de afmelding.

Je bent nu afgemeld en de wedstrijd zal opnieuw worden toegewezen aan een official.