Deze pagina geeft meer informatie over aanpassingen en nieuwe functies die in Sportlink Club zijn doorgevoerd. Waar nodig kun je eenvoudig doorklikken naar de handleidingen van de nieuwe functies. Verbeteringen in Sportlink Club zijn doorgevoerd op basis van de waardevolle input van de sportbonden, verenigingen en gebruikers van Sportlink Club


Wijzigingen in Sportlink Club

31 januari

Club.Contributie

  • De sortering op de factuur van een gezinshoofd is aangepast. De sortering vind nu plaats op basis van de achternaam, voornaam. Daarna sorteren we op de omschrijving. 
  • Mogelijkheid gecreëerd om de tenaamstelling van de club vast te leggen bij de contributie instellingen. De tenaamstelling kun je invullen bij de Formulier instellingen en verschijnt vervolgens op de factuur. 

Club.Boekhouding

Wil je weten hoe dit jaar de vork in de steel zit? Maak dan een vergelijking van de balans met vorig jaar. We hebben drie nieuwe rapportages toegevoegd waarmee je de cijfers goed kunt vergelijken.

Wedstrijdzaken

  • Het je gezocht op de teams via zoekscherm teams? Dan is het vanaf nu ook mogelijk om de kolom rugnummer/ slagvolgorde/ capnummer toe te voegen in het overzicht. Hier worden de nummers getoond die via wedstrijdzaken - teams - bondsdeelnemers zijn toegevoegd bij de spelers. 
  • In het wedstrijdprogramma is een extra tabblad toegevoegd: Accommodatie. Op dit tabblad worden bondswedstrijden getoond die op neutraal terrein plaats vinden. Dus stel vereniging A speelt een wedstrijd tegen vereniging B maar spelen op de accommodatie van vereniging C. Deze wedstrijd is dan zichtbaar op tabblad accommodatie van vereniging C. 
  • In het overzicht Zoek niet ingedeelde spelers hebben we de kolommen uitgebreid met adresgegevens en telefoonnummers, zodat je deze spelers direct kunt benaderen.

Ledenbeheer

  • Overzicht van het activiteitenverloop: Veel gebruikers hebben bij ons de wens geuit of het mogelijk is om het verloop van de spelende leden in kaart te brengen. Met het Overzicht verloop van activiteiten hebben we dat gerealiseerd. 

16 januari 

Club.Tv

Binnen het product Club.Tv hebben wij een aantal verbeteringen aangebracht. Het was voor ons even hard werken, maar nu werkt het dan ook zoals gewenst. De volgende verbeteringen hebben we aangepakt:. 

  • Fragmenten worden niet meer onderbroken door advertenties vanuit Club.Ads. De advertenties worden nu ingestart na afloop van het lopende fragment. 
  • Hebben jullie een adverteerder in Club.Ads op de blacklist staan? Dan worden de advertenties van die partner ook niet meer op de schermen getoond. 
  • Hebben jullie de advertenties afgekocht? Dan worden ze nu ook echt niet meer getoond.
  • Het wordt mogelijk om de extra mediaspeler die alleen de kleedkamerwidget vertoont, uit te zonderen van advertenties.

9 januari 2018

Club.Dataservice en Club.Website

Vanaf vandaag kan met Club.Dataservice alleen nog de datum en de naam van de jarige personen op de website gepubliceerd worden. Informatie als de geboortedatum, de oude en nieuwe leeftijd worden niet meer getoond door middel van Club.Dataservice.

De verenigingen die gebruik maken van Club.Dataservice zijn hierover tijdig (aug en dec) geïnformeerd, zodat de webmaster de instellingen kon aanpassen.