Via menu Wedstrijdzaken -> Wedstrijden plannen -> Wedstrijdprogramma kun je voor je teams het programma voor een bepaalde periode inzien. In periodes van een week is inzichtelijk welke teams er een wedstrijd moeten spelen. Het is mogelijk om onderscheid te maken in uit en thuiswedstrijden. De eigen wedstrijden zijn zichtbaar op het tabblad Accommodatie. Daarnaast kan je ook extra informatie bij de wedstrijd inzien en vastleggen. Het volgende scherm wordt getoond.

Spelersopgaaf bekijken (pdf)

Voor wedstrijden met de status gepland is het mogelijk om voorafgaand de wedstrijd een pdf bestand te maken met de opstelling.

1. Selecteer de betreffende wedstrijd

2. En klik op Toon spelersopgaaf

Deze opstelling kan je vervolgens versturen naar bijv. journalisten, scouts en speakers zodat men tijdig de opstellingen hebben. Heb je de rechten voor het menu Wedstrijdzaken? Dan kan je ook bij deze optie in het wedstrijdprogramma.

Wil je de opstelling delen vanuit de KNVB Wedstrijdzaken app? Zie dan Opstellingen delen

Vastleggen accommodatiedetails

Het is mogelijk om voor meerdere wedstrijden in 1 keer de kleedkamers van het thuisteam, het uitteam, de scheidsrechter en het veld waarop zal worden gespeeld vast te leggen bij de wedstrijd.

1. Selecteer de wedstrijden

2. En klik op het potloodicoon

Let op: eerder vastgelegde accommodatiegegevens worden door het uitvoeren van deze actie overschreven.

Toevoegen eigen wedstrijd

Het is mogelijk om vriendschappelijke wedstrijden toe te voegen aan het programma. Deze vriendschappelijke wedstrijden kunnen met dezelfde gegevens worden ingepland als de wedstrijden die door de bond georganiseerd worden.

De eigen wedstrijden zijn zichtbaar op het tabblad Accommodatie. Het is ook mogelijk om wedstrijden vast te leggen die wel op jullie accommodatie plaats vinden, maar niet door één van jullie eigen teams gespeeld worden.

Toevoegen wedstrijdcoördinator

Het is mogelijk om voor meerdere wedstrijden in 1 keer de wedstrijdcoördinator toe te voegen aan de wedstrijd.

1. Selecteer de wedstrijden

2. En klik op het persoon icoon

Let op: eerder vastgelegde wedstrijdcoördinatoren worden door het uitvoeren van deze actie overschreven. Wedstrijden waarbij geen wedstrijdcoördinator hoeft aangesteld te worden, worden automatisch uit de selectie gehaald. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zaalvoetbalwedstrijden in de categorie B.

Via de kolom 'wedstrijdcoördinator' kunnen toegekende personen inzichtelijk gemaakt worden.

Overige mogelijkheden

Naast de hierboven beschreven mogelijkheden is het tevens mogelijk om een routebeschrijving naar de accommodatie te verkrijgen, de wedstrijden lijst te exporteren en een eigen wedstrijd te verwijderen.