Voor het beheer van content laten we de handelingen - als het geen Sportlink-gerelateerde content is - zien vanuit het perspectief van de rol van Editor. De beheerder rol heeft meer opties maar gebruikt voor deze handelingen dezelfde knoppen als de Editor.

Voor de volgende soorten pagina's zijn wizards aanwezig:

Nieuwsbericht

Neem de volgende stappen om een nieuwsbericht aan te maken

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt .

2. Selecteer Blogpost

3. Klik op Volgende

4. Vul de titel in, kies de categorie(ën) die van toepassing is/zijn op dit nieuwsbericht en klik op Aanmaken

5. Ga met de muis op de default tekst ('Hier komt de eerste regel...') staan om het nieuwsbericht te bewerken

De volgende opties zijn nu beschikbaar.

Configureer deze rij

Verwijder de rij

Bewerk de tekst

Bewerk de eigenschappen van de widget

(bijvoorbeeld de kleur van de tekst)

Verplaats de widget

Verwijder de widget

Webpagina

Het aanmaken van een webpagina lijkt op het aanmaken van een blogpost. Webpagina's zijn meestal vaste pagina's waarvan de inhoud niet vaak gewijzigd wordt zoals de clubgeschiedenis of informatie omtrent de vereniging.

1. Klik op

Het volgende scherm verschijnt .

2. Selecteer Webpagina

3. En klik op Volgende

4. Vul de titel in en (indien deze pagina ook in een nieuwswidget moet worden getoond) één of meerdere categorieën en klik op Aanmaken

Nu heb je dezelfde mogelijkheden als bij een blogpost .

Teampagina

1. Klik op

2. Selecteer Team

3. En klik op volgende

4. Kies een team uit de lijst.

Hier worden de teams uit Sportlink Club getoond. Voor meer informatie lees de pagina: Teams samenstellen en spelers indelen.

5. Kies de categorie die bij dit team hoort

6. Klik vervolgens op aanmaken

De teampagina wordt altijd met de volgende widgets aangemaakt:

Info:

Afhankelijk van de bond waarbij de vereniging is aangesloten kun je gebruik maken onderstaande informatie:

• Teamfoto
  • Technische Staf
  • Trainingsschema
  • Programma (niet voor lokaal team)
  • Poulestanden (niet voor lokaal team)
  • Uitslagen (niet voor lokaal team)
  • Teamindeling
  • Wedstrijdverslagen

De webmaster heeft nu de mogelijkheid om de teampagina te bewerken.