De app van Sportlink bevat onder andere programma’s, uitslagen en standen van alle competities van jouw bond. Zo kan je een lijst samenstellen van je favorieten teams, verenigingen en personen die je wilt volgen. Zo kan je bijvoorbeeld het programma van je kind in je agenda zetten, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer hij/zij moet spelen.

Programma uitslagen en de stand bekijken

In het programma overzicht zie je de wedstrijden van de teams waar je onderdeel van bent. Door middel van het -icoon kan je de lijst filteren.

Welke wedstrijden hier getoond worden is afhankelijk van een aantal instellingen, zoals de status van een wedstrijd. Wedstrijden met status te plannen door thuisclub of gepland door thuisclub worden uit het programma overzicht gefilterd en dus niet getoond. Het in het oranje aangegeven team is het team waaraan je gekoppeld bent. Als je klikt op een regel in het overzicht kom je in het scherm wedstrijddetails.

Bij KNZB verenigingsaccounts worden ook wedstrijden van andere verenigingen getoond als deze van hetzelfde bad gebruik maken.

Zoeken naar Verenigingen, Teams en Personen

Het is mogelijk om te zoeken naar verenigingen, teams of personen. Indien het privacy niveau op privé staat zal de persoon niet getoond worden. Voor meer informatie over privacy niveau's klik hier. Of klik hier indien je wilt weten welke informatie bij welk privacy niveau getoond wordt.

Lijst samenstellen van verenigingen, teams en personen

Wil je bijvoorbeeld het team van één van de kinderen volgen? Voeg dan het betreffende lid, team of zelfs de vereniging toe als favoriet in de lijst.

Agenda koppelen

Het is mogelijk de wedstrijden uit je programma ook in je eigen agenda op te nemen. Klik hier voor meer informatie over deze agenda koppeling en hoe je deze kunt instellen.

Vrijwilligerstaken

Maakt je vereniging gebruik van Club.Vrijwilligers? Dan beschik je over extra functionaliteit in de app. Meer informatie over dit product lees Club.Vrijwilligers.

Met het gebruik van de app van Sportlink en Club.Vrijwilligers hebben taakbeheerders en vrijwilligers de mogelijkheid om in de app een aantal instellingen te doen. De taakbeheerder heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan vrijwilligers en de vrijwilligers kunnen aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en welke taken voorkeurstaken zijn. Ook kunnen vrijwilligers zichzelf inschrijven voor een taak en is direct inzichtelijk hoeveel punten er behaald zijn.

Trainingen

Als je vereniging een abonnement op de module Club.Trainingen van Sportlink Club is het ook mogelijk trainingen in het programma-overzicht op te nemen. Voor meer informatie omtrent Club.Trainingen functionaliteit in de app van Sportlink klik hier.